Recept Hovězí po řecku v pomalém hrnci

spiser Řecká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Hovězí po řecku v pomalém hrnci

Postup

Maso osolte, popeprete a smíchejte s moukou a skoricí. Pod studenou vodou rozdelte zmrazené cibulky na jednotlivé cibulky a osuste je. Maso s cibulkami dejte do pomalého hrnce. Smíchejte vodu, rajcatovou pastu, víno, ocet, med a nalejte to na maso v hrnci. Varte zakryté na LOW 9-10 hodin, nebo na HIGH asi 5 hodin. Na talírích sypejte sýrem. Tip: Víno nahradte jablecnou stávou.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 30.05.07 vloženo
  • 6054x zobrazeno

Čas přípravy

  • 5-10 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kg hovezího zadního masa, nakrájeného na mensí kousky
  • ½ KL mleté skorice
  • 250 ml zmrazených perlových cibulek
  • 350 ml vody
  • 150 ml rajcatové pasty (nejlépe italské)
  • 180 ml cerveného vína
  • 1 PL cerveného vinného octa
  • 1 PL medu
  • 120 ml drceného sýra feta
  • sul
  • pepr

Doporučená příloha

  • Rýze, testoviny.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí po řecku v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz