Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Řecká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Maso osolte, popeprete a smíchejte s moukou a skoricí. Pod studenou vodou rozdelte zmrazené cibulky na jednotlivé cibulky a osuste je. Maso s cibulkami dejte do pomalého hrnce. Smíchejte vodu, rajcatovou pastu, víno, ocet, med a nalejte to na maso v hrnci. Varte zakryté na LOW 9-10 hodin, nebo na HIGH asi 5 hodin. Na talírích sypejte sýrem. Tip: Víno nahradte jablecnou stávou.
Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce
Rýze, testoviny.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Hovězí po řecku v pomalém hrnci