Recept Hovězí po řecku v pomalém hrnci

Řecká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Hovězí po řecku v pomalém hrnci

Postup

Maso osolte, popeprete a smíchejte s moukou a skoricí. Pod studenou vodou rozdelte zmrazené cibulky na jednotlivé cibulky a osuste je. Maso s cibulkami dejte do pomalého hrnce. Smíchejte vodu, rajcatovou pastu, víno, ocet, med a nalejte to na maso v hrnci. Varte zakryté na LOW 9-10 hodin, nebo na HIGH asi 5 hodin. Na talírích sypejte sýrem. Tip: Víno nahradte jablecnou stávou.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 30.05.07 vloženo
  • 5291x zobrazeno

Čas přípravy

  • 5-10 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kg hovezího zadního masa, nakrájeného na mensí kousky
  • ½ KL mleté skorice
  • 250 ml zmrazených perlových cibulek
  • 350 ml vody
  • 150 ml rajcatové pasty (nejlépe italské)
  • 180 ml cerveného vína
  • 1 PL cerveného vinného octa
  • 1 PL medu
  • 120 ml drceného sýra feta
  • sul
  • pepr

Doporučená příloha

  • Rýze, testoviny.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí po řecku v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Grilovaný pstruh

Nejlepší recepty

Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Štika na smetaně Štika na smetaně
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Karbanátky Karbanátky
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz