Recept Hovězí po řecku v pomalém hrnci

Řecká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Hovězí po řecku v pomalém hrnci

Postup

Maso osolte, popeprete a smíchejte s moukou a skoricí. Pod studenou vodou rozdelte zmrazené cibulky na jednotlivé cibulky a osuste je. Maso s cibulkami dejte do pomalého hrnce. Smíchejte vodu, rajcatovou pastu, víno, ocet, med a nalejte to na maso v hrnci. Varte zakryté na LOW 9-10 hodin, nebo na HIGH asi 5 hodin. Na talírích sypejte sýrem. Tip: Víno nahradte jablecnou stávou.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 30.05.07 vloženo
  • 5411x zobrazeno

Čas přípravy

  • 5-10 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kg hovezího zadního masa, nakrájeného na mensí kousky
  • ½ KL mleté skorice
  • 250 ml zmrazených perlových cibulek
  • 350 ml vody
  • 150 ml rajcatové pasty (nejlépe italské)
  • 180 ml cerveného vína
  • 1 PL cerveného vinného octa
  • 1 PL medu
  • 120 ml drceného sýra feta
  • sul
  • pepr

Doporučená příloha

  • Rýze, testoviny.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí po řecku v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Vánoční likér

Nejlepší recepty

Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Cuketové placky Cuketové placky
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Reveňový koláč Reveňový koláč
Karbanátky Karbanátky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz