Recept Hovězí po čínsku

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Maso pokrájíme na menší kousky, posypeme nakrájenou cibulí a přelijeme zálivkou. Necháme uležet do druhého dne. Maso vložíme do rozehřáté trouby a pod pokličkou je pečeme 15 minut. Potom snížíme teplotu a pečeme ještě asi 45 minut.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 5392x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 5 plátků hovězího masa
  • 1 velká cibule
  • 5 malých zelených cibulek
  • *zálivka:*
  • 3 lžíce sojové omáčky
  • lžíce medu
  • lžíce hnědého cukru
  • lžíce oleje
  • 3 lžíce jablečného džusu
  • šťáva z 1/2 citronu
  • 2 stroužky prolisovaného česneku
  • mletý zázvor

Doporučená příloha

  • Podáváme s rýží nebo bramborem a zeleninovým salátem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí po čínsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Cibulačka Cibulačka
Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz