Recept Hovězí po burgundsku

aneb Maso po burgundsku

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Hovězí po burgundsku

Postup

Slaninu nakrájíme na kostičky, vložíme do kastrolu spolu s olejem nebo máslem a zvolna zahřejeme. Poté přidáme na větší kousky nakrájené libové maso a vše společně opékáme. Asi po 5 minutách přidáme cibuli, sůl, drcený pepř a znovu opékáme. Později přidáme víno a zvolna dusíme. Do téměř měkkého masa přidáme na plátky nakrájenou karotku a cibulky. Vše podlijeme a zvolna dodusíme.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 40754x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 750 g hovězího zadního masa
  • 300 g cibule
  • 100 g slaniny
  • 2dl červeného vína
  • 50 g oleje nebo másla
  • 150 g karotky
  • 100g sterilovaných cibulek
  • sůl
  • drcený černý pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí po burgundsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz