Recept Hovezí nudličky na víně

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úvod

Hovězí směs na víně

Postup

Hovězí maso na nudličky osmahneme na oleji s půlkou nahrubo nakrájené cibule.Potom přidáme zbytek cibule, papriku, rajčata, hořčici a koření a zalijeme červeným vínem. Necháme dusit.zatím na vedlejší pánvi usmažíme 2 vejce do sucha a vložíme je do směsi.Dusíme dokud není maso měkké. Poté zalijeme smetanou a necháme provařit. všem přeji dobrou chuť. přílohu nechám na vás :-)


Reklama

Nahlásit recept

  • 06.02.13 vloženo
  • 2655x zobrazeno

Ingredience

  • hovězí roštěná
  • cibule
  • víno červené
  • nakládaná paprika
  • rajčata
  • dijonskou hořčici
  • smetana 12%
  • vejce
  • pepř
  • sůl
  • olivový olej

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovezí nudličky na víně

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
gmp
1603 příspěvků 07.02.13 20:50
-eja

Koleduješ si o černé puntíky, při vědomí protiprávního jednání za propagaci špenátu. Asi použiji tlačítko „nahlásit“. Ne že bych byl bonzák, to ne, ale hlásit se to musí.

 
Eja
3790 příspěvků 07.02.13 12:41

Milošu, surovina číslo 1. ( 2000 g)…zelené lupení…no přece…špenát :mrgreen: :mavam:

 
gmp
1603 příspěvků 07.02.13 11:05
-

Velkou výhodou tohoto recesspisu je jeho variabilnost. Pokud bych to bral podle oblíbenosti použitých surovin vypadalo by to asi následovně: •1000g hovězí roštěná •4 cibule •10 l víno červené viděl bych to na Bulharský Merlotek •0 g nakládaná paprika •4 ks rajčata •4 PL dijonskou hořčici •1× Smetana Bedřich: Brambory v Čechách, jako příloha •0 ks vejce •pepř •sůl •0 PL olivový olej

 
Eja
3790 příspěvků 06.02.13 21:23

Ale hodně vzdáleně…když je tma a padá mha… :mrgreen: :mavam:
Casino, Vy dáváte do „štěpánské“ vejce v tomto skupenství???

 
casino
4463 příspěvků 06.02.13 21:21
Ta vejce bylo jediné, co mě na receptu zaujalo...

…trošku to připomíná „Štěpánskou“ :think:
Tedy, myslím ta vejce… :)

 
Eja
3790 příspěvků 06.02.13 21:12

Ta „suchá“ vejce vložíme do směsi kdy? V polovině dušení? :think: A jakou mají funkci v pokrmu - není mi to moc jasné, chuťovou asi ne… zahustí??? :nevim:

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Chilli con carne Chilli con carne
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz