Recept Hovezí nudličky na víně

mafeke Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Úvod

Hovězí směs na víně

Postup

Hovězí maso na nudličky osmahneme na oleji s půlkou nahrubo nakrájené cibule.Potom přidáme zbytek cibule, papriku, rajčata, hořčici a koření a zalijeme červeným vínem. Necháme dusit.zatím na vedlejší pánvi usmažíme 2 vejce do sucha a vložíme je do směsi.Dusíme dokud není maso měkké. Poté zalijeme smetanou a necháme provařit. všem přeji dobrou chuť. přílohu nechám na vás :-)

Nahlásit recept

  • 06.02.13 vloženo
  • 4495x zobrazeno

Ingredience

  • hovězí roštěná
  • cibule
  • víno červené
  • nakládaná paprika
  • rajčata
  • dijonskou hořčici
  • smetana 12%
  • vejce
  • pepř
  • sůl
  • olivový olej

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovezí nudličky na víně

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Hovezí nudličky na víně

gmp
1603 příspěvků 7.2.13 20:50
-eja

Koleduješ si o černé puntíky, při vědomí protiprávního jednání za propagaci špenátu. Asi použiji tlačítko „nahlásit“. Ne že bych byl bonzák, to ne, ale hlásit se to musí.

Eja
3887 příspěvků 7.2.13 12:41

Milošu, surovina číslo 1. ( 2000 g)…zelené lupení…no přece…špenát :mrgreen: :mavam:

gmp
1603 příspěvků 7.2.13 11:05
-

Velkou výhodou tohoto recesspisu je jeho variabilnost. Pokud bych to bral podle oblíbenosti použitých surovin vypadalo by to asi následovně: •1000g hovězí roštěná •4 cibule •10 l víno červené viděl bych to na Bulharský Merlotek •0 g nakládaná paprika •4 ks rajčata •4 PL dijonskou hořčici •1× Smetana Bedřich: Brambory v Čechách, jako příloha •0 ks vejce •pepř •sůl •0 PL olivový olej

Eja
3887 příspěvků 6.2.13 21:23

Ale hodně vzdáleně…když je tma a padá mha… :mrgreen: :mavam:
Casino, Vy dáváte do „štěpánské“ vejce v tomto skupenství???

casino
4497 příspěvků 6.2.13 21:21
Ta vejce bylo jediné, co mě na receptu zaujalo...

…trošku to připomíná „Štěpánskou“ :think:
Tedy, myslím ta vejce… :)

Eja
3887 příspěvků 6.2.13 21:12

Ta „suchá“ vejce vložíme do směsi kdy? V polovině dušení? :think: A jakou mají funkci v pokrmu - není mi to moc jasné, chuťovou asi ne… zahustí??? :nevim:

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Plněné vepřové závitky

Nejlepší recepty

Houbová smaženice Houbová smaženice
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz