Recept Hovezí nudličky na víně

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úvod

Hovězí směs na víně

Postup

Hovězí maso na nudličky osmahneme na oleji s půlkou nahrubo nakrájené cibule.Potom přidáme zbytek cibule, papriku, rajčata, hořčici a koření a zalijeme červeným vínem. Necháme dusit.zatím na vedlejší pánvi usmažíme 2 vejce do sucha a vložíme je do směsi.Dusíme dokud není maso měkké. Poté zalijeme smetanou a necháme provařit. všem přeji dobrou chuť. přílohu nechám na vás :-)


Reklama

Nahlásit recept

  • 06.02.13 vloženo
  • 2742x zobrazeno

Ingredience

  • hovězí roštěná
  • cibule
  • víno červené
  • nakládaná paprika
  • rajčata
  • dijonskou hořčici
  • smetana 12%
  • vejce
  • pepř
  • sůl
  • olivový olej

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovezí nudličky na víně

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
gmp
1603 příspěvků 07.02.13 20:50
-eja

Koleduješ si o černé puntíky, při vědomí protiprávního jednání za propagaci špenátu. Asi použiji tlačítko „nahlásit“. Ne že bych byl bonzák, to ne, ale hlásit se to musí.

 
Eja
3820 příspěvků 07.02.13 12:41

Milošu, surovina číslo 1. ( 2000 g)…zelené lupení…no přece…špenát :mrgreen: :mavam:

 
gmp
1603 příspěvků 07.02.13 11:05
-

Velkou výhodou tohoto recesspisu je jeho variabilnost. Pokud bych to bral podle oblíbenosti použitých surovin vypadalo by to asi následovně: •1000g hovězí roštěná •4 cibule •10 l víno červené viděl bych to na Bulharský Merlotek •0 g nakládaná paprika •4 ks rajčata •4 PL dijonskou hořčici •1× Smetana Bedřich: Brambory v Čechách, jako příloha •0 ks vejce •pepř •sůl •0 PL olivový olej

 
Eja
3820 příspěvků 06.02.13 21:23

Ale hodně vzdáleně…když je tma a padá mha… :mrgreen: :mavam:
Casino, Vy dáváte do „štěpánské“ vejce v tomto skupenství???

 
casino
4473 příspěvků 06.02.13 21:21
Ta vejce bylo jediné, co mě na receptu zaujalo...

…trošku to připomíná „Štěpánskou“ :think:
Tedy, myslím ta vejce… :)

 
Eja
3820 příspěvků 06.02.13 21:12

Ta „suchá“ vejce vložíme do směsi kdy? V polovině dušení? :think: A jakou mají funkci v pokrmu - není mi to moc jasné, chuťovou asi ne… zahustí??? :nevim:

Vložit nový komentář

Reklama

Dnes doporučujeme: Turecké Cilbir vejce


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Cibulačka Cibulačka
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz