Recept Hovězí nebo vepřové na pivu

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

V kastrolu na sádle zpěníme na klínky nakrájenou cibuli, přidáme na drobné kostičky nakrájené maso. Osolíme, okořeníme a dusíme ve vlastní šťávě téměř doměkka. Přidáme na plátky nakrájenou klobásu, lehce zaprášíme moukou a osmahneme. Zalijeme pivem a důkladně provaříme.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 9574x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400 g masa z kýty nebo plece
  • 3 lžíce sádla
  • 1 velká cibule
  • sůl
  • drcený kmín
  • drcený pepř
  • oregáno
  • hladká mouka
  • 100g paprikované klobásy (čabajka, dunajka)
  • světlé pivo 10°

Doporučená příloha

  • Podáváme s rýží nebo knedlíkem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí nebo vepřové na pivu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Karbanátky Karbanátky
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz