Recept Hovězí nebo vepřové na pivu

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

V kastrolu na sádle zpěníme na klínky nakrájenou cibuli, přidáme na drobné kostičky nakrájené maso. Osolíme, okořeníme a dusíme ve vlastní šťávě téměř doměkka. Přidáme na plátky nakrájenou klobásu, lehce zaprášíme moukou a osmahneme. Zalijeme pivem a důkladně provaříme.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 9604x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400 g masa z kýty nebo plece
  • 3 lžíce sádla
  • 1 velká cibule
  • sůl
  • drcený kmín
  • drcený pepř
  • oregáno
  • hladká mouka
  • 100g paprikované klobásy (čabajka, dunajka)
  • světlé pivo 10°

Doporučená příloha

  • Podáváme s rýží nebo knedlíkem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí nebo vepřové na pivu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz