Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bety Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Maso naklepeme a nakrájíme na proužky. V papiňáku osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme proužky masa obalené v hladké mouce, osolíme a chvíli dusíme. Pak podlijeme vínem a vývarem, do směsi zamícháme 2 lžíce protlaku. Žampióny očistíme, nakrájíme na plátky a promícháme s masem. Dusíme jako obvykle asi 40 min. Do podušené směsi přidáme smetanu nebo šlehačku a docutíme solí a citr. šťávou. Necháme přejít varem a podáváme.
Recept je z kategorií: Hovězí maso
nejlépe rýže, ale i houskový knedlík
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
26.9.18 16:11
Z hovězí špičky z mladého býčka to bylo vynikající. Jako přílohu doporučuji hranolky nebo opečené brambory.
Líbí se mi15.11.16 20:01
Místo hovězího na nudličky jsem použil telací plátky a bylo to
famózní.
Díky za recept.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Hovězí na způsob Stroganov
při podávání můžeme ještě porci polít zakysanou smetanou rozmíchanou s koprem
to není třetí vítězný recept…já si prosím koňakový banán.....