Recept Hovězí na tymiánu

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Na kostky nakrájenou slaninu rozškvaříme, osmahneme na ni nakrájenou cibulku a celé osolené a opepřené hovězí maso a nožičku. Přidáme tymián, zalijeme vývarem a dusíme. Ke konci dušení přidáme nakrájenou mrkev a protlak a dusíme až je vše měkké. Zvlášť uvaříme na kostky nakrájené brambory. Maso nakrájíme na porce, obložíme brambory, posypeme sekanou petrželkou, zakapeme šťávou a v troubě krátce zapečeme.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 6714x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500g hovězího masa
  • 1 vepřová nožička
  • 3 plátky slaniny
  • 1 šálek vývaru
  • 3 mrkve
  • 1 velká cibule
  • 3 lžíce rajčatového protlaku
  • 250g brambor
  • tymián
  • pepř
  • sůl
  • petržel

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí na tymiánu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz