Recept Hovězí na tymiánu
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Na kostky nakrájenou slaninu rozškvaříme, osmahneme na ni nakrájenou cibulku a celé osolené a opepřené hovězí maso a nožičku. Přidáme tymián, zalijeme vývarem a dusíme. Ke konci dušení přidáme nakrájenou mrkev a protlak a dusíme až je vše měkké. Zvlášť uvaříme na kostky nakrájené brambory. Maso nakrájíme na porce, obložíme brambory, posypeme sekanou petrželkou, zakapeme šťávou a v troubě krátce zapečeme.
Recept je z kategorií: Hovězí maso
- 8546x zobrazeno
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 500g hovězího masa
- 1 vepřová nožička
- 3 plátky slaniny
- 1 šálek vývaru
- 3 mrkve
- 1 velká cibule
- 3 lžíce rajčatového protlaku
- 250g brambor
- tymián
- pepř
- sůl
- petržel
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Hovězí na tymiánu
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Hovězí na tymiánu