Recept Hovězí na tymiánu

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Na kostky nakrájenou slaninu rozškvaříme, osmahneme na ni nakrájenou cibulku a celé osolené a opepřené hovězí maso a nožičku. Přidáme tymián, zalijeme vývarem a dusíme. Ke konci dušení přidáme nakrájenou mrkev a protlak a dusíme až je vše měkké. Zvlášť uvaříme na kostky nakrájené brambory. Maso nakrájíme na porce, obložíme brambory, posypeme sekanou petrželkou, zakapeme šťávou a v troubě krátce zapečeme.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 7213x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500g hovězího masa
  • 1 vepřová nožička
  • 3 plátky slaniny
  • 1 šálek vývaru
  • 3 mrkve
  • 1 velká cibule
  • 3 lžíce rajčatového protlaku
  • 250g brambor
  • tymián
  • pepř
  • sůl
  • petržel

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí na tymiánu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Grilovaná vepřová žebra

Nejlepší recepty

Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Hermelín ve víně Hermelín ve víně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz