Recept Hovězí na jalovci

spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Hovězí na jalovci

Postup

V hrnci rozehrejte olej, dejte na nej cibuli, pepr, sul, jalovec a maso a opékejte az je maso hnedé.Do hrnce pridejte houby a soju, zakryjte a nechte pobublávat 45 minut. Maizenu rozmíchejte v mléce, vmíchejte to do hrnce a jídlo zahustete.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 19.05.07 vloženo
  • 8681x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g zadního hovezího masa
  • 1 PL olivového oleje
  • 2 malé cibule, nakrájené na kosticky
  • 10 jalovcových bobulí, rozdrcených v hmozdíri
  • 250 g zampionu, nakrájených na plátky nebo mensí kousky
  • 1 dl sojové omácky Tamari
  • 2 dl vody
  • ½ l mléka
  • 2 PL Maizeny
  • sul
  • pepr

Doporučená příloha

  • Rýze, bramborová kase.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí na jalovci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Reveňový koláč Reveňový koláč
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz