Recept Hovězí na jalovci

spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Hovězí na jalovci

Postup

V hrnci rozehrejte olej, dejte na nej cibuli, pepr, sul, jalovec a maso a opékejte az je maso hnedé.Do hrnce pridejte houby a soju, zakryjte a nechte pobublávat 45 minut. Maizenu rozmíchejte v mléce, vmíchejte to do hrnce a jídlo zahustete.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 19.05.07 vloženo
  • 7928x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g zadního hovezího masa
  • 1 PL olivového oleje
  • 2 malé cibule, nakrájené na kosticky
  • 10 jalovcových bobulí, rozdrcených v hmozdíri
  • 250 g zampionu, nakrájených na plátky nebo mensí kousky
  • 1 dl sojové omácky Tamari
  • 2 dl vody
  • ½ l mléka
  • 2 PL Maizeny
  • sul
  • pepr

Doporučená příloha

  • Rýze, bramborová kase.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí na jalovci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Cibulačka Cibulačka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz