Recept Hovězí na hořčici s pagáčky

Pistik Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Hovězí na hořčici s pagáčky

Postup

Na plátky nakrájené osolené a opepřené hovězí maso opečeme na oleji a dáme stranou. Na výpeku osmahneme cibuli do zlatova. Vrátíme maso na cibuli, přidáme vodu (vývar), bujón a dusíme do měkka. Když je maso měkké, vyjmeme ho. Omáčku zahustíme jíškou a přidáme hořčici (Opravdu hodně). Dobře provaříme a přecedíme přes jemný cedník. Opět vrátíme maso. Přidáme lžíci másla a prohřejeme. Jako příloha je NUTNÁ!!!: Uděláme klasické bramborové těsto. vyválíme na 0,5 cm tlustý plát a z něho vykrajujeme skleničkou o průměru asi 5 cm, "pagáče" které smažíme v oleji do hněda.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 05.05.06 vloženo
  • 4757x zobrazeno

Čas přípravy

  • 120 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g zadního hovězího
  • 200 g plnotučné hořčice
  • 2 ks střední cibule
  • 1 kg brambor vařených ve slupce
  • 1 ks vejce
  • 1 ks bujonové kostky
  • krupice
  • hrubá mouka
  • máslo
  • olej
  • sůl
  • pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí na hořčici s pagáčky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Bazalkové máslo Bazalkové máslo

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz