Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
x.rudis Indická kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Recept na kebab výrazné chuti. Podobný jsem měl v restauraci v Holandsku a po pokusech/omylech s kořením a ochutnáváním vznikla tato směs.
Vsechny ingredience smichame dohromady a nechame hodinu az dve odlezet v lednicce. Ale klidne celou noc. Vytvarujeme sisky/koule/placicky, ktere grilujeme nejlepe na drevenem uhli. Jako priloha je vyborna cesnekova tatarka (lzice tatarky, lzice jogurt, trochu mleka, prolisovany strouzek cesneku, sul) a indicke placky (kdyz nejsou, dobra je i rozpecena bageta).
Recept je z kategorií: Hovězí maso
Arabske/indicke placky, opecena bagetka
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Hovězí mletý kebab
4813 příspěvků 30.10.11 00:17
Podobný kebab děláme z jehněčího masa s arabským kořením.
Velice oblíbená složka našeho tradičního BBQ. Dokonce pro to používáme svůj vlastní český název (sem se to ale nehodí). Jako máčka slouží jogurt ochucený česnekem a bylinkami co zahrádka zrovna dá.
Mleté maso je u nás vůbec oblíbené, snad od dob kdy byly děti malé. Mleté maso se přeci nemusí kousat.
17 příspěvků 29.10.11 10:55
Diky
Vysledek spousty pokusu, prekvapeni
prineslo pridani trochy anyzu a skorice
Jestlize by pro tento recept bylo misto ve vasi
grilovaci kucharce tak proc ne 
Moc pěkné, líbí se mi to.
Nechceš to přidat i do naší grilovací
kuchařky?