Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
1. Celer oloupeme, omyjeme a pokrájíme na kostky. Opečeme na 1 lžíci másla, podlijeme 100 ml hovězího vývaru a dusíme přikryté 10 min. Poté celer rozmixujeme. Osolíme, opepříme, ochutíme citronovou šťávou a 2 lžícemi zakysané smetany. 2. V pánvi rozehřejeme 1 lžíci másla, přidáme cukr a lehce zkaramelizujeme. Zalijeme 125 ml vývaru. Vmícháme pomerančovou šťávu a 1 lžíci zakysané smetany, vše krátce povaříme a podle potřeby přisolíme. 3. Rozpálíme tuk a medailonky na něm pečeme po obou stranách asi 3-4. min. Osolíme, opepříme, přelijeme omáčkou a celerovým pyré.
Recept je z kategorií: Závitky, rolády a hovězí dušené plátky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Hovězí medailonky s celerovým pyré