Recept Hovězí játra na cibulce

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Hovězí játra na cibulce

Úvod

Hovězí játra na cibulce

Postup

Játra jsem na oleji opekl aby se zatáhla(před vložením nakrájím půl centimetru od okrajů aby se nezkroutila). Až se lehce opečou tak vyndám na talíř a na oleji oprančím cibulku a přidám masox rozmíchaný v teplé vodě asi 200-300 ml. Vložím játra a asi 30-40 minut dusím ve šťávě. Játra nesolím protože masox je dost slaný-možná stačí jen půl kostky na 400 g jater. Podáváme s rýží.

Nahlásit recept

  • 18.02.19 vloženo
  • 256x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina

Ingredience

  • 400 g hovězích jater mohou být i kuř. nebo vepřová
  • 2-3 cibulky
  • olej na osmažení cibulky(dle pánve)
  • hovězí masox 1 kostka je na 0,5 L vody,možná stačí půl kostky

Doporučená příloha

  • Rýže

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí játra na cibulce

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Hermelín ve víně

Nejlepší recepty

Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Bazalkové máslo Bazalkové máslo

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz