Recept Hovězí játra na cibulce

(Hodnoceno 1x) lejla35 Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Hovězí játra na cibulce

Úvod

Hovězí játra na cibulce

Postup

Játra jsem na oleji opekl aby se zatáhla(před vložením nakrájím půl centimetru od okrajů aby se nezkroutila). Až se lehce opečou tak vyndám na talíř a na oleji oprančím cibulku a přidám masox rozmíchaný v teplé vodě asi 200-300 ml. Vložím játra a asi 30-40 minut dusím ve šťávě. Játra nesolím protože masox je dost slaný-možná stačí jen půl kostky na 400 g jater. Podáváme s rýží.

Nahlásit recept

  • 18.02.19 vloženo
  • 5149x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina

Ingredience

  • 400 g hovězích jater mohou být i kuř. nebo vepřová
  • 2-3 cibulky
  • olej na osmažení cibulky(dle pánve)
  • hovězí masox 1 kostka je na 0,5 L vody,možná stačí půl kostky

Doporučená příloha

  • Rýže

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Olina123 15.6.21 19:28

Výborná záležitost kterou vařím už roky.Jen játra otestují přímo na osmahli cibulce.Okorenim sladkou paprikou,pepřem a zásypu mletým kmínem.Podusim doměkka a pak zajistím podle toho kdo jak může a má chuť.Masox bych nedávala vůbec a nebo až když jsou játra měly to sami i sůl.Jinak tvrdnou

Diskuse k receptu Hovězí játra na cibulce

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz