Recept Hovězí hrudí s bramborami

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Hovězí hrudí s bramborami

Postup

1. Hrudí vaříme na mírném ohni asi 60 min. 2. Celer, pórek a mrkev očistíme. Pórek důkladně omyjeme, ostatní zeleninu oloupeme. Mrkev, ce­ler a brambory nakrájíme na kostičky, pórek na kolečka. 3. Maso vyjmeme z vody. Zabalíme pevně do alo­balu a udržujeme v troubě teplé. Brambory a ze­leninu vložíme do horkého vývaru a přikryté po­klicí vaříme asi 25 min. Osolíme a opepříme. 4. Petrželku omyjeme, osušíme a jemně poseká­me. Maso nakrájíme na plátky. Podáváme s bram­borami a zeleninou vařenými v bujonu. Posypeme petrželkou. K pokrmu chutná krém z majonézy se sníženou tučností, netučného tvarohu a křenu.

Recept je z kategorií: Závitky, rolády a hovězí dušené plátky

Nahlásit recept

  • 24.10.01 vloženo
  • 15321x zobrazeno

Čas přípravy

  • 90 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400 g libového hovězího hrudí
  • 100 g celeru
  • 2 malé pórky
  • 2 mrkve (asi 200 g)
  • asi 650 g syrových loupaných brambor
  • sůl
  • čerstvě mletý černý pepř
  • 1 svazek petrželky

Doporučená příloha

  • Brambory

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí hrudí s bramborami

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz