Recept Hovězí hrudí s bramborami

pepicek Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Hovězí hrudí s bramborami

Postup

1. Hrudí vaříme na mírném ohni asi 60 min. 2. Celer, pórek a mrkev očistíme. Pórek důkladně omyjeme, ostatní zeleninu oloupeme. Mrkev, ce­ler a brambory nakrájíme na kostičky, pórek na kolečka. 3. Maso vyjmeme z vody. Zabalíme pevně do alo­balu a udržujeme v troubě teplé. Brambory a ze­leninu vložíme do horkého vývaru a přikryté po­klicí vaříme asi 25 min. Osolíme a opepříme. 4. Petrželku omyjeme, osušíme a jemně poseká­me. Maso nakrájíme na plátky. Podáváme s bram­borami a zeleninou vařenými v bujonu. Posypeme petrželkou. K pokrmu chutná krém z majonézy se sníženou tučností, netučného tvarohu a křenu.

Recept je z kategorií: Závitky, rolády a hovězí dušené plátky

Nahlásit recept

  • 24.10.01 vloženo
  • 20194x zobrazeno

Čas přípravy

  • 90 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400 g libového hovězího hrudí
  • 100 g celeru
  • 2 malé pórky
  • 2 mrkve (asi 200 g)
  • asi 650 g syrových loupaných brambor
  • sůl
  • čerstvě mletý černý pepř
  • 1 svazek petrželky

Doporučená příloha

  • Brambory

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí hrudí s bramborami

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Hruškový koláč Hruškový koláč

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz