Recept Hovězí hrudí s bramborami
pepicek Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
1. Hrudí vaříme na mírném ohni asi 60 min. 2. Celer, pórek a mrkev očistíme. Pórek důkladně omyjeme, ostatní zeleninu oloupeme. Mrkev, celer a brambory nakrájíme na kostičky, pórek na kolečka. 3. Maso vyjmeme z vody. Zabalíme pevně do alobalu a udržujeme v troubě teplé. Brambory a zeleninu vložíme do horkého vývaru a přikryté poklicí vaříme asi 25 min. Osolíme a opepříme. 4. Petrželku omyjeme, osušíme a jemně posekáme. Maso nakrájíme na plátky. Podáváme s bramborami a zeleninou vařenými v bujonu. Posypeme petrželkou. K pokrmu chutná krém z majonézy se sníženou tučností, netučného tvarohu a křenu.
Recept je z kategorií: Závitky, rolády a hovězí dušené plátky
- 24.10.01 vloženo
- 20194x zobrazeno
Čas přípravy
- 90 minut
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 400 g libového hovězího hrudí
- 100 g celeru
- 2 malé pórky
- 2 mrkve (asi 200 g)
- asi 650 g syrových loupaných brambor
- sůl
- čerstvě mletý černý pepř
- 1 svazek petrželky
Doporučená příloha
Brambory
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Hovězí hrudí s bramborami
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Hovězí hrudí s bramborami