Recept Hovězí hruď v pomalém hrnci

Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Hovězí hruď v pomalém hrnci

Postup

Maso osolte, opeprete a dejte je do pomalého hrnce tucnou stranou nahoru. Posypte je cesnekovým práskem a pomazte kecupem. Na maso a kolem masa nasypte cibuli. Na dno hrnce nalejte vodu. Varte zakryté na LOW asi 8 hodin az je maso mekké. Vyjmete maso z hrnce a hrnec prepnete na HIGH. Smíchejte mouku se 60 ml vody, nalejte do hrnce, promíchejte a za obcasného zamíchání varte jeste asi 30 minut, az omácka zhoustne.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 07.11.06 vloženo
  • 6697x zobrazeno

Čas přípravy

  • 8 hodin

Počet porcí

  • 10 porcí

Ingredience

  • 2 kg hovezí hrudi bez kostí
  • 1 PL cesnekového prásku
  • 60 ml kecupu
  • 1 velká cibule, nakrájená na tenké plátky
  • 1 PL mouky
  • 60 ml vody
  • sul
  • pepr

Doporučená příloha

  • Brambory, rýze.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí hruď v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Kuřecí tortilla s rajčaty a ledovým salátem Kuřecí tortilla s rajčaty a...
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Karbanátky Karbanátky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz