Recept Hovězí hruď v pomalém hrnci

Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Hovězí hruď v pomalém hrnci

Postup

Maso osolte, opeprete a dejte je do pomalého hrnce tucnou stranou nahoru. Posypte je cesnekovým práskem a pomazte kecupem. Na maso a kolem masa nasypte cibuli. Na dno hrnce nalejte vodu. Varte zakryté na LOW asi 8 hodin az je maso mekké. Vyjmete maso z hrnce a hrnec prepnete na HIGH. Smíchejte mouku se 60 ml vody, nalejte do hrnce, promíchejte a za obcasného zamíchání varte jeste asi 30 minut, az omácka zhoustne.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 07.11.06 vloženo
  • 6978x zobrazeno

Čas přípravy

  • 8 hodin

Počet porcí

  • 10 porcí

Ingredience

  • 2 kg hovezí hrudi bez kostí
  • 1 PL cesnekového prásku
  • 60 ml kecupu
  • 1 velká cibule, nakrájená na tenké plátky
  • 1 PL mouky
  • 60 ml vody
  • sul
  • pepr

Doporučená příloha

  • Brambory, rýze.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí hruď v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Tiramisu z mascarpone

Nejlepší recepty

Chilli con carne Chilli con carne
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz