Recept Hovězí guláš v pomalém hrnci

spiser Maďarská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Do pomalého hrnce dejte cibuli a maso. Pridejte vsechny ingredience krome smetany a promíchejte. Zakryjte a varte na LOW 18-20 hodin. Po ukoncení vmíchejte do guláse smetanu. Vzhledem k dlouhé dobe úpravy je tento recept vhodný k varení pres noc.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 16.07.06 vloženo
  • 22169x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g nakrájené cibule
  • 1 kg hovezího masa, nakrájeného na asi 5 cm kousky
  • 1 velký, rozetrený strouzek cesneku
  • 60 ml rajské pasty
  • 1 PL papriky
  • 1/4 KL kmínu
  • 1 KL soli
  • 500 ml hovezího vývaru
  • 60 ml zakysané smetany

Doporučená příloha

  • Knedlík, brambory, testoviny nebo chléb.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí guláš v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Hovězí guláš v pomalém hrnci

klaaarka
222 příspěvků 23.3.10 02:28
Re: Hovězí guláš v pomalém hrnci.

Výborný recept, dnes s úspěchem vyzkoušeno. Pouze příště bych dala klidně 2-3× víc cibule. Cibuli i maso jsem „pedsmažovala“ na plotně. V mém pomalém hrnci bylo vše měkké a hotové po 10 hodinách na LOW (maso byla hovězí plec).

esmeralda
4813 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Hovězí guláš v pomalém hrnci.

Definitivně zařazuji mezi oblíbené.
Maso (přední) bylo po osmnácti hodinách na nižší stupeň měkké. Chuťově vybalancované, ale to si každý může udělat po svém.
Jedinou výhradu bych měla k cibuli. Na moje gusto chutnala stále syrově. Ale žádné neštěstí. Příště ji před přidáním do PH trochu osmažím. …a samozřejmě tam nesměla chybět jedna Cayenne paprička z naší zahrádky.

Labužník housenka02
609 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Hovězí guláš v pomalém hrnci.

Včera jsem ho dělala v programu High a celé to trvalo asi 6 hodin, faktem je, že jsem pro jistotu použila hovězí zadní, chtěla jsem mít jistotu, že maso bude měkké. Vynechala jsem rajčatovou pastu a přidala sl. papriku a majoránku, jinak ingredience byly vpodstatě stejné jako v tvém receptu. Nakonec jsem vmíchala instatní jíšku a vařila ještě asi hodinu.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Hrachová kaše

Nejlepší recepty

Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz