Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Hovězí maso naklepeme a nakrájíme na stejně, velké kostky. Drobně pokrájené cibule osmažíme na oleji dožluta, přidáme maso a za stálého míchání je opékáme, až se šťáva z masa vydusí. Osolíme je, opepříme, podlijeme trochou vývaru a dusíme do poloměkka. Pak je vydusíme do tuku, posypeme moukou, osmahneme, vmícháme mletou papriku, hned zalijeme trochou vývaru, rozmícháme, přidáme rajčatový protlak a dusíme, až maso změkne. Těsně před dohotovením přidáme hrášek. Podle obliby můžeme guláš okořenit i usekanými feferonkami.
Recept je z kategorií: Guláše
Podáváme s houskovými knedlíky nebo s pečivem.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Hovězí guláš s hráškem