Recept Hovězí biftek
aneb Hovězí biftekypepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
1. Rajčata pokrájíme na kostičky. Bazalku opereme, otrháme lístky a 2/3 posekáme. Pórkové cibutky a feferonky očistíme a obojí podélně rozpůlíme. 2. Česnek oloupeme, prolisujeme do rajčat a vmícháme olivový olej, posekanou bazalku, sůl a pepř. 3. Omyté bífteky opékáme na oleji po každé straně 3 min. Osolíme, opepříme a udržujeme v teple. Do vypečené šťávy přidáme máslo a na něm opečeme cibuli, feferonky, červený pepř a zbylou bazalku. Bifteky na talíři přelijeme omáčkou, obložíme rajčaty a šalvějí.
Recept je z kategorií: Hovězí maso
- 08.11.02 vloženo
- 31906x zobrazeno
Čas přípravy
- 25 minut
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- na osobu asi 520 kcal, 31 g bílkovin, 37 g tuků, 16 g sacharidů
- 1 kg rajčat
- 1 svazek bazalky
- 1 svazek pórkových cibulek
- 2 červené feferonky
- 4 stroužky česneku
- 6 lžic olivového oleje
- sůl
- pepř
- 4 hovězí bifteky
- 1 lžíce oleje
- 1 lžíce másla
- 1 lžíce červeného pepře
- šalvěj (s květy) na ozdobu
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Hovězí biftek
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Hovězí bifteky