Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
1. Rajčata pokrájíme na kostičky. Bazalku opereme, otrháme lístky a 2/3 posekáme. Pórkové cibutky a feferonky očistíme a obojí podélně rozpůlíme. 2. Česnek oloupeme, prolisujeme do rajčat a vmícháme olivový olej, posekanou bazalku, sůl a pepř. 3. Omyté bífteky opékáme na oleji po každé straně 3 min. Osolíme, opepříme a udržujeme v teple. Do vypečené šťávy přidáme máslo a na něm opečeme cibuli, feferonky, červený pepř a zbylou bazalku. Bifteky na talíři přelijeme omáčkou, obložíme rajčaty a šalvějí.
Recept je z kategorií: Hovězí maso
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Hovězí bifteky