Recept Hovězí a uzené maso s houbami

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Hovězí i uzené maso nakrájíme na tenké nudličky. Urovnáme na vymazaný alobal, osolíme, opepříme, přidáme na plátky pokrájené houby a vše pokapeme citronovou šťávou. Povrch poklademe kousky tuku. Alobal uzavřeme a vložíme do horké trouby. Hotové maso rozdělíme na porce, pokapeme kečupem a posypeme nasekanou petrželkou.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 5325x zobrazeno

Čas přípravy

  • 50 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400g hovězího zadního masa
  • 100g uzeného masa
  • 100 g čerstvých hub
  • 40g tuku
  • kečup
  • citron
  • sůl
  • pepř
  • zelená petrželka
  • alobal
  • tuk na vymazání

Doporučená příloha

  • Podáváme s hranolky, rýží nebo chlebem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí a uzené maso s houbami

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Mrkvový salát Mrkvový salát
Reveňový koláč Reveňový koláč
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Kuře na medu Kuře na medu
Ostrý jazyk Ostrý jazyk

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz