Recept Hovězí a uzené maso s houbami

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Hovězí i uzené maso nakrájíme na tenké nudličky. Urovnáme na vymazaný alobal, osolíme, opepříme, přidáme na plátky pokrájené houby a vše pokapeme citronovou šťávou. Povrch poklademe kousky tuku. Alobal uzavřeme a vložíme do horké trouby. Hotové maso rozdělíme na porce, pokapeme kečupem a posypeme nasekanou petrželkou.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 5194x zobrazeno

Čas přípravy

  • 50 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400g hovězího zadního masa
  • 100g uzeného masa
  • 100 g čerstvých hub
  • 40g tuku
  • kečup
  • citron
  • sůl
  • pepř
  • zelená petrželka
  • alobal
  • tuk na vymazání

Doporučená příloha

  • Podáváme s hranolky, rýží nebo chlebem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí a uzené maso s houbami

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem
Ořechový koláč Ořechový koláč
Jahodový pohár Jahodový pohár
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Cuketové placky Cuketové placky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz