Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Kafce Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Housky nakrájíme na větší kousky a osmahneme na másle, zalijeme vývarem a rozvaříme. Ve smetaně rozšleháme vejce a zavaříme do polévky, dochutíme muškátovým květem, sekanou petrželkou/pažitkou/ a dochutíme solí příp.vegetou.
Recept je z kategorií: Polévky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Housková polévka
Moje maminka této polévce říkala „panádlová“. Dodnes neví ani ona proč. Ale z nějakých důvodů byla vyřazena z jídelníčku. I když mamince a hlavně babičce moc chutnala.