Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Hriby nakrájejte na ctvrtky, velké hriby na kousky, zampiony na plátky. V kastrole rozehrejte 1 PL oleje, na nej dejte cibuli a posypejte moukou. Míchejte a nechte zhnednout. Pridejte rajcatové puré a vývar, nechte omácku varit 5 minut, pridejte do ni sunku a varte jeste pár minut. V jiném kastrole rozehrejte zbytek oleje, nasypte na nej houby a restujte ca. 3 minuty. Osolte, opeprete, zakryjte poklickou a nechte dusit asi 10 minut. Do omácky nalejte víno, omácku prohrejte a zaslehejte do ni máslo. Nalejte ji na houby, dochutte solí a peprem a posypejte krájenou petrzelkou.
Recept je z kategorií: Houby
Chléb nebo bageta.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Houby po italsku