Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Ačraj Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Tuto dobrotu jsem zatím ochutnala u kamarádky, ale jakmile houby
nasbírám, rozhodně také udělám, Je to velká dobrota.
Troubu zapneme na 250°C, houby si podélně překrojíme, slaninu na kostičky, opečeme na másle přímo v pekáčku, přidáme houby omyté, lépe na nich drží koření (gril.koření (paprika) sůl, pepř, česnek, nebo nějakou jinou směsí, kterou máte rádi. Potom prolijeme šlehačkou a vrazíme do rozpálené trouby na 1 hodinu, poté jsou houby dobře propečené, šlehačka zmizela a nechala po sobě sosík, jménem "nebe v hubě", jíme s bramborem, nebo chlebem, pekáček se má prý připravit lidem, kteří si to zaslouží.
Chléb, brambory
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Houbový pekáček
268 příspěvků 13.9.13 12:13
Tak to sorac
2452 příspěvků 12.9.13 10:53
Dadooa: to bylo u jiného receptu, hledejte .
268 příspěvků 12.9.13 10:40
Nebyla tu nejake odkazy od Di..? A nebo se admini zase namazali a rozhodli se nas cenzurou chranit pred nebezpecnymi informacemi..??
Děkuji za odkazy, jsem ráda, že nemusím vysvětlovat
„Eja blbá husa“, jak velký pekáček je
třeba na 20 ks hřibů. 
268 příspěvků 11.9.13 18:57
Si nekdo plete asi pekacek s kosickem..
… že by HOUBOVÉ ŠQAREČKY?
Příspěvek upraven 11.09.13 v 18:33
@Eja tady to mas hezky vyfocene http://www.akochutimasala.blogspot.in/…kuchare.html
Edit: a abych nezapomnela tak jeste tady: http://dolcevita.blog.cz/…vske-chalupy#…
Příspěvek upraven 11.09.13 v 18:02
Jsem natvrdlá, to Ačraj ví…Ale vzhledem k hodině v rozpálené troubě a počtu 20 hub bych ráda věděla, kolik smetany a jak velký pekáček, resp. jak vysoká má být vrstva hub. Pro mne je rozpálená trouba od 180 st výše a neumím si to ve své natvrdlosti moc představit. ( nekomentuji grilovací koření + houby)
Ale ty si je tam dej, dobrou chuť! Babko!
2452 příspěvků 10.9.13 20:33
Hlavně bacha na ty babky.;-)