Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
velebinka Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Očistěné a omyté houby nakrájíme na drobné kousky, vhodíme na rozpálený olej a krátce opečeme. Jemně nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na oleji, přidáme k ní houby a krátce dusíme. Necháme vychladnout, ochutíme solí, pepřem, vmícháne bílý jogurt a tuk Flora light. Podáváme na opečeném tmavém chlebu, doplněné listovým salátem.
Recept je z kategorií: Houby
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Houbový kaviár
546 příspěvků 25.1.09 03:43
No jasně - kaviár to není, jsou fo houby. Ovšem houby už jenom z počteníčka krásně upravené!!! Opět jsem při brouzdání po „Labužníku“ objevil něco inspirujícího. DÍKY!!!
717 příspěvků 25.1.09 03:43
Velebinko, tento Tvuj recept znám pod názvem „falesný kaviár“. Vyzkousel jsem dríve a musím ríct ze to není vúbec spatné! Samozrejme ze to má k pravému kaviáru daleko ale Ty také píses ze je to houbový kaviár. A tak je to, podle mého názoru, správné.
Dekuji také za Tvuj recept na fazolový gulás!
37 příspěvků 25.1.09 03:43
Houby mám moc rád,ale bez urážky,ke kaviáru to má opravdu daleko.