Recept Houbové lečo

pekarka Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Houby pokrájíme a povaříme. Cibuli zpěníme, přidáme papriku, houb, kečup, a pepř a vše mírně provaříme. Dáme do zavařovacích sklenic a 1 hod sterilujeme.

Recept je z kategorií: Konzervace

Nahlásit recept

  • 14.09.07 vloženo
  • 6874x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1,5 hod

Ingredience

  • 2 kg hub
  • 1,2 kg cibule
  • 1,2 kg červené papriky
  • 1/4 l oleje
  • pepř
  • 2 malé ostré kečupy

Doporučená příloha

  • jako polotovar

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Houbové lečo

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Houbové lečo

pekarka
410 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Houbové lečo

No já to všechno napsala do toho druhého receptu, protože ten jsem už vyzkoušela a tento je opsaný z internetu.

podzim27
31 příspěvků 9.12.09 11:28
Re: Houbové lečo

Pekarko,nechci radit,ale já do toho dávám ještě:1/4l octa,10dkgcukru,2lžíce soli.Nemá to chybu.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Kuře na medu Kuře na medu
Reveňový koláč Reveňový koláč
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz