Recept Horká čokoláda s becherovkou

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Čokoládu nadrobno nalámeme a odložíme.

Mléko, smetanu, cukr a kakao zahřejeme těsně pod bod varu, sundáme z ohně a metličkou vmícháme čokoládu. Mícháme do jejího úplného rozpuštění a na závěr vlijeme malého panáka Becherovky.

Směs pak necháme odstát 3 - 6 hodin v chladu, abychom si pořádně užili tu pravou chuť.

Odleželou čokoládu poté za stálého míchání prohřejeme ve vodní lázni, abychom předešli jejímu připalování. Když je čokoláda dostatečně horká, těsně před servírováním do ní vlijeme ještě druhého malého panáka Becherovky.

Recept je z kategorií: Teplé alkoholické

Nahlásit recept

  • 24.11.12 vloženo
  • 1821x zobrazeno

Čas přípravy

  • 10 min + odstátí 3 - 6 hod

Ingredience

  • 2 malé panáky Becherovky
  • 100 g kvalitní hořké čokolády
  • 300 ml mléka
  • 2-4 lžičky smetany
  • 2-4 lžičky kvalitního práškového kakaa
  • 1 lžička cukru

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Horká čokoláda s becherovkou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Houbová smaženice Houbová smaženice
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz