Recept Horká čokoláda s becherovkou

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Čokoládu nadrobno nalámeme a odložíme.

Mléko, smetanu, cukr a kakao zahřejeme těsně pod bod varu, sundáme z ohně a metličkou vmícháme čokoládu. Mícháme do jejího úplného rozpuštění a na závěr vlijeme malého panáka Becherovky.

Směs pak necháme odstát 3 - 6 hodin v chladu, abychom si pořádně užili tu pravou chuť.

Odleželou čokoládu poté za stálého míchání prohřejeme ve vodní lázni, abychom předešli jejímu připalování. Když je čokoláda dostatečně horká, těsně před servírováním do ní vlijeme ještě druhého malého panáka Becherovky.

Recept je z kategorií: Teplé alkoholické


Reklama

Nahlásit recept

  • 24.11.12 vloženo
  • 1683x zobrazeno

Čas přípravy

  • 10 min + odstátí 3 - 6 hod

Ingredience

  • 2 malé panáky Becherovky
  • 100 g kvalitní hořké čokolády
  • 300 ml mléka
  • 2-4 lžičky smetany
  • 2-4 lžičky kvalitního práškového kakaa
  • 1 lžička cukru

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Horká čokoláda s becherovkou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Jahodový pohár Jahodový pohár
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz