Recept Horká červená omáčka

Sedimir Kanadská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Vše smícháme dohromady a pozvolna vařime asi 40 minut.Hlavně míchat a nespálit.Podáváme ke grilovanému masu a pozor je to ostré.

Recept je z kategorií: Omáčky k masům

Nahlásit recept

  • 03.10.07 vloženo
  • 6458x zobrazeno

Čas přípravy

  • 50minut

Ingredience

  • 2 lžíce octa a worcestrové omáčky
  • 2 stroužky česneku(utřené)
  • 1/2hrnku(250ml)vody
  • 1/2hrnku jemně pokrájené cibule
  • 1hrnek kečupu
  • 1 lžička soli a chilli
  • 1/2 lžičky pepře 1ks hřebíčku

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Horká červená omáčka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Horká červená omáčka

snezenka
109 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Horká červená omáčka

není to moc? hrnek kečupu??

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz