Recept Hořčičná omáčka ke sledi - Senapsill

MartinV Švédská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

V misce smícháme jogurt a hořčici - hořčice by měla být spíš utlumená "česká" plnotučná hořčice než výryzná Dijonaise - přidáváme zbylé ingredience a promícháme. Cukr v přiměřeném množství přidáváme tak dlouho, aby chuť hořčice zeslábla. Hodí se k méně slaným řezům ze sledě (ne ke slanečkovi), k lososovi Carpachio nebo pečenému lososovi.

Recept je z kategorií: Mořské

Nahlásit recept

  • 30.12.06 vloženo
  • 7545x zobrazeno

Čas přípravy

  • 10 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 250g tučnějšího bíleho joghurtu nebo majonézy
  • 5-6 lžic plnotučné hořčice
  • 3-4lžíce cukru
  • trocha soli
  • 2-3lžíce octa
  • 3 lžíce suš.kopru nebo odpovídající množství čerstvého
  • 3 lžíce vody
  • 1/2 čaj.lžičky bílého pepře

Doporučená příloha

  • Nové brambory

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hořčičná omáčka ke sledi - Senapsill

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Hořčičná omáčka ke sledi - Senapsill

Labužník Milan04
546 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Hořčičná omáčka ke sledi - Senapsill

Nu, ta hořčičná omáčka S KOPREM! HODNĚ zajímavé. Asi by bylo možní zkusit v zimě i kopr zmražený (mám v mražáku v chladničce!)…

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Štika na smetaně Štika na smetaně
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz