Recept Hořčičná omáčka ke sledi - Senapsill
MartinV Švédská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
V misce smícháme jogurt a hořčici - hořčice by měla být spíš utlumená "česká" plnotučná hořčice než výryzná Dijonaise - přidáváme zbylé ingredience a promícháme. Cukr v přiměřeném množství přidáváme tak dlouho, aby chuť hořčice zeslábla. Hodí se k méně slaným řezům ze sledě (ne ke slanečkovi), k lososovi Carpachio nebo pečenému lososovi.
Recept je z kategorií: Mořské
- 30.12.06 vloženo
- 7545x zobrazeno
Čas přípravy
- 10 minut
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 250g tučnějšího bíleho joghurtu nebo majonézy
- 5-6 lžic plnotučné hořčice
- 3-4lžíce cukru
- trocha soli
- 2-3lžíce octa
- 3 lžíce suš.kopru nebo odpovídající množství čerstvého
- 3 lžíce vody
- 1/2 čaj.lžičky bílého pepře
Doporučená příloha
Nové brambory
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Hořčičná omáčka ke sledi - Senapsill
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Hořčičná omáčka ke sledi - Senapsill
546 příspěvků 25.1.09 03:43
Nu, ta hořčičná omáčka S KOPREM! HODNĚ zajímavé. Asi by bylo možní zkusit v zimě i kopr zmražený (mám v mražáku v chladničce!)…