Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
MartinV Švédská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
V misce smícháme jogurt a hořčici - hořčice by měla být spíš utlumená "česká" plnotučná hořčice než výryzná Dijonaise - přidáváme zbylé ingredience a promícháme. Cukr v přiměřeném množství přidáváme tak dlouho, aby chuť hořčice zeslábla. Hodí se k méně slaným řezům ze sledě (ne ke slanečkovi), k lososovi Carpachio nebo pečenému lososovi.
Recept je z kategorií: Mořské
Nové brambory
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Hořčičná omáčka ke sledi - Senapsill
546 příspěvků 25.1.09 03:43
Nu, ta hořčičná omáčka S KOPREM! HODNĚ zajímavé. Asi by bylo možní zkusit v zimě i kopr zmražený (mám v mražáku v chladničce!)…