Recept Hořčice z černého bezu Veg

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úvod

Recept pochází z knihy Superbyliny - 50 léčivek pro 21. století.

Postup

Hořčičná semínka zalijeme polovičním množstvím octa a vodou, necháme nabobtnat do druhého dne. Rozmixujeme - lepší je nahrubo, přidáme zbylý ocet.

Bezinky zahříváme v rendlíku dokud nezačnou praskat a pak je podrtíme. Přidáme nakrájenou cibuli, květy lichořeřišnice, cukr a koření. Vaříme dokud cibule nezměkne, odstavíme, přidáme hořčičná semínka, dochutíme solí a promícháme. Plníme do uzavíratelné sklenice. V lednici vydrží asi měsíc.

Recept je z kategorií: Dipy

Nahlásit recept

  • 12.09.17 vloženo
  • 335x zobrazeno

Ingredience

  • 500 g bobulek černého bezu
  • 1 cibule
  • 1 lžíce hořčičných semínek
  • 200 ml jablečného octa
  • 100 ml vody
  • 1 lžíce třtinového cukru
  • svitek skořice
  • 5 hřebíčků
  • hrst květů lichořeřišnice

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hořčice z černého bezu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz