Recept Hořčice z černého bezu Veg

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úvod

Recept pochází z knihy Superbyliny - 50 léčivek pro 21. století.

Postup

Hořčičná semínka zalijeme polovičním množstvím octa a vodou, necháme nabobtnat do druhého dne. Rozmixujeme - lepší je nahrubo, přidáme zbylý ocet.
Bezinky zahříváme v rendlíku dokud nezačnou praskat a pak je podrtíme. Přidáme nakrájenou cibuli, květy lichořeřišnice, cukr a koření. Vaříme dokud cibule nezměkne, odstavíme, přidáme hořčičná semínka, dochutíme solí a promícháme. Plníme do uzavíratelné sklenice. V lednici vydrží asi měsíc.

Recept je z kategorií: Dipy


Reklama

Nahlásit recept

  • 12.09.17 vloženo
  • 245x zobrazeno

Ingredience

  • 500 g bobulek černého bezu
  • 1 cibule
  • 1 lžíce hořčičných semínek
  • 200 ml jablečného octa
  • 100 ml vody
  • 1 lžíce třtinového cukru
  • svitek skořice
  • 5 hřebíčků
  • hrst květů lichořeřišnice

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hořčice z černého bezu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz