Recept Hořčice z černého bezu Veg

Valimar Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Úvod

Recept pochází z knihy Superbyliny - 50 léčivek pro 21. století.

Postup

Hořčičná semínka zalijeme polovičním množstvím octa a vodou, necháme nabobtnat do druhého dne. Rozmixujeme - lepší je nahrubo, přidáme zbylý ocet. Bezinky zahříváme v rendlíku dokud nezačnou praskat a pak je podrtíme. Přidáme nakrájenou cibuli, květy lichořeřišnice, cukr a koření. Vaříme dokud cibule nezměkne, odstavíme, přidáme hořčičná semínka, dochutíme solí a promícháme. Plníme do uzavíratelné sklenice. V lednici vydrží asi měsíc.

Recept je z kategorií: Dipy

Nahlásit recept

  • 12.09.17 vloženo
  • 665x zobrazeno

Ingredience

  • 500 g bobulek černého bezu
  • 1 cibule
  • 1 lžíce hořčičných semínek
  • 200 ml jablečného octa
  • 100 ml vody
  • 1 lžíce třtinového cukru
  • svitek skořice
  • 5 hřebíčků
  • hrst květů lichořeřišnice

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hořčice z černého bezu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Kuře na medu Kuře na medu

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz