Recept Horalské maso

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Fazole necháme namočené přess noc. druhý den je uvaříme do poloměkka, přidáme nakrájené zelí a maso nakrájené na kostky. Z mouky a sádla připravíme světlou jíšku a přidáme ji k téměř měkké masové směsi. Vše osolíme, opepříme, zakápneme worcesterskou omáčkou a dodusíme do měkka. Čerpáno z časopisu Květy.

Recept je z kategorií: Dušené vepřové maso

Nahlásit recept

  • 17.02.07 vloženo
  • 6551x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 100g bílých fazolí
  • 200g kysaného zelí
  • 400 g vepřové plece
  • 2 lžičky hladké mouky
  • 40 g sádla
  • sůl, mletý pepř
  • worcesterská omáčka

Doporučená příloha

  • Žitný chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Horalské maso

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
Muchacho
361 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Horalské maso

to může být moc dobré. vyzkouším ! opravdu na těch fazolích šetřit nebudu .

blamamka
292 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Horalské maso

No to je . Hnedle to opravím. Děkuji za upozornění.

rastoba
492 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Horalské maso

není těch fazolí málo ?

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Kuřecí tortilla s rajčaty a ledovým salátem Kuřecí tortilla s rajčaty a...
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Chilli con carne Chilli con carne

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz