Recept Horalské maso

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Fazole necháme namočené přess noc. druhý den je uvaříme do poloměkka, přidáme nakrájené zelí a maso nakrájené na kostky. Z mouky a sádla připravíme světlou jíšku a přidáme ji k téměř měkké masové směsi. Vše osolíme, opepříme, zakápneme worcesterskou omáčkou a dodusíme do měkka. Čerpáno z časopisu Květy.

Recept je z kategorií: Dušené vepřové maso

Nahlásit recept

  • 17.02.07 vloženo
  • 6651x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 100g bílých fazolí
  • 200g kysaného zelí
  • 400 g vepřové plece
  • 2 lžičky hladké mouky
  • 40 g sádla
  • sůl, mletý pepř
  • worcesterská omáčka

Doporučená příloha

  • Žitný chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Horalské maso

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Horalské maso

Muchacho
361 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Horalské maso

to může být moc dobré. vyzkouším ! opravdu na těch fazolích šetřit nebudu .

blamamka
292 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Horalské maso

No to je . Hnedle to opravím. Děkuji za upozornění.

rastoba
492 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Horalské maso

není těch fazolí málo ?

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz