Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Fabujan Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Slaninku nakrájanú na kocky dať do hlbšej panvice rozškvariť, pridať
huby (šampiňóny, resp. čo práve rastie), až sú huby mäkké, pridať
pokrájané polievkové mäso na kocky, nechať prehriať. Už sa to nerobí
dlho, keďže mäso je vlastne už uvarené. Nakoniec priliať kompót aj so
šťavou a taktiež nechať prehriať. Pôvodný recept obsahuje jarabinkový
kompót. Nikdy som ho nemala možnosť použiť, tak som si vymyslela ako
náhradu ríbezľový kompót. Bola to trefa.
Viac roboty dá cesto na placky, ale to je klasika, takže žiadne
čarovanie.
Do hotovej placky vložiť mäsovú zmes a podávať so sezónnym ovocím, včera som pridala marhule s kúskami červeného melóna a trochu ríbezľového kompótu. Akýkoľvek šalát k tomu moc nejde, aspoň mne nie.
Recept je z kategorií: Drůbež
ovocie, resp. kyselkavý kompót
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
20.08.14 21:29
Místo hub žampiony, jsou bez vůně i chuti, přidala jsem proto malou
lžíci rajčatového protlaku, okořenila pepřem a zázvorem.
Nakonec jsem zahustila malinko škrobem.
Bramboráky dle návodu, poprvé v životě jsem přidala ovesné vločky.
Směs v kombinaci s bramborákem je velice dobrá.
Určitě vyzkouším ze syrového kuřete
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
1143 příspěvků 18.08.14 13:41
@jolana objevila
a zkusilas? Mam uverenou pulku slepice a vlastni
jerabiny od lonska.
5065 příspěvků 17.08.11 22:17
..a co som dobreho objavila