Recept Homolky

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Tvrdý tvaroh nastrouháme na jemném struhadle, promícháme s máslem, solí, kmínem. Ze směsi tvoříme malé homolky, které obalíme celé v mleté paprice. Milovníci ostrých chutí mohou přimíchat do směsi feferonky.

Recept je z kategorií: Jemné tvarohové pomazánky

Nahlásit recept

  • 10277x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15 minut

Ingredience

  • 400 g tvrdého tvarohu
  • 100 g másla
  • sůl
  • kmín
  • mletá paprika (feferonky)

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Homolky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Kapustičky na slanině

Nejlepší recepty

Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz