Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
alena45 Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Na panvici opražíme slaninu pokrájanú na tenké pásiky. Opraženú vyberieme na tanier. Na panvicu do vyškvarenej masti dáme pokrájanú cibuľu, na kocky pokrájané zemiaky a opečieme. Ak nemáme dosť vyškvarenej masti pridáme ďalšiu masť alebo olej. Keď sú zemiaky mäkké, pridáme podľa potreby soľ a čierne korenie. Na osobitnej panvici upečieme 4 volské oká. Zemiaky rozdelíme na štyri taniere, navrch každého položíme volské oko, slaninu a posypeme posekanou petržlenovou vňaťou. Podľa receptu sa použijú surové zemiaky, avšak ja dávam radšej predvarené.
Recept je z kategorií: Bramborová jídla
samostatné jedlo alebo príloha k mäsu na prírodno
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Holsteinské zemiaky
5068 příspěvků 28.10.13 19:14
Vyborne zemiaky