Recept Holešovické plátky s tatarkou a sýrem

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Holešovické plátky s tatarkou a sýrem

Postup

Pekáček nebo varnou misku vytřeme máslem. Plátky masa naklepeme a po obou stranách osolíme a opepříme. Do připra­vené nádoby dáme 1-2 hovězí plátky, na ně vrstvu cibule a opakujeme podle toho, kolik plátků chceme připravit, a podle toho, jak máme širokou zapéka­cí nádobu, do které plátky sklá­dáme. Poslední vrstvu potřeme tatarskou omáčkou a posypeme nastrouhaným sýrem. Pečeme v troubě zhruba 45-60 minut. Příloha - různé upravené brambory (na obrázku jsou plát­ky brambor pečené ve vymaště­né remosce), zeleninový salát.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 04.01.05 vloženo
  • 4718x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 hovězí plátky
  • 2-4 střední ci­bule
  • 100 g tvrdého sýra na strouhání
  • 1 tatarská omáčka
  • sůl
  • pepř
  • máslo na vymaštění pečící nádoby.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Holešovické plátky s tatarkou a sýrem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
Labužník nika02
94 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Holešovické plátky s tatarkou a sýrem

Pepíčku,
proč holešovické?

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Ořechový koláč Ořechový koláč
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou Pečená kachna s jablky a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz