Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Z mouky a 1 vejce, 1/2 lžičky soli, másla a 2 lžíc vody vypracujeme těsto. Zabalíme do fólie a dáme na 30 min. chladit. 2. Očištěné fazolky rozpůlíme. Se saturejkou vaříme v masovém vývaru 10 min. Scedíme a saturejku vyjmeme. Uzené nakrájíme na kostičky. Omytá rajčata rozpůlíme. Troubu předehřejeme na 200 °C. 3. Těstem vyložíme vymaštěnou kulatou formu. Dno propícháme vidličkou. Na dno rozložíme fazolky, rajčata a uzené maso. U 4 vajec oddělíme žloutky a bílky. Z bílků ušleháme pevný sníh. 4. Rozšleháme žloutky smetanu, zakysanou smetanu a sýr. Osolíme a opepříme. Vmícháme sníh a vše naneseme na koláč. Pečeme 45 min.
Recept je z kategorií: Zeleninová jídla
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Holandský fazolkový koláč