Recept Hlívové špízy *
Vali Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
Hlívu předvaříme. Na špejle střídavě napichujeme hlívu, šunku a plátečky eidamu. Okořeníme a osolíme. Vejce rozšleháme se škrobovou moučkou, špetkou soli, mletou paprikou a nasekanou petrželkou. Špízy obalíme ve vaječné směsi a osmažíme.
Recept je z kategorií: Houby
- 03.02.06 vloženo
- 15745x zobrazeno
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 300 g hlívy ústřičné
- 150 g šunky
- 100 g eidamu
- 2 vejce
- lžíce škrobové moučky
- petrželová nať
- sůl
- pepř
- mletá sladká nebo pálivá paprika
Doporučená příloha
bramborová kaše, hranolky, brambory, zeleninová obloha
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Hlívové špízy *
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Hlívové špízy *
197 příspěvků 23.9.11 22:14
Byl to skok do neznáma, ale vydařený. Hlívu stačí povařit 15 minut. Do vajec bych možná dal víc škrobu a celkově vejcem nešetřit. Zajímavá kombinace.
1 příspěvek 29.3.11 21:14
Vzhledem k domácím zásobám jsem sýr nahradil tvarůžky a musím říct, výsledek byl vynikající.Všichni jsme se olizovali až za ušima. díky za vynikající tip na zpracování hlívy