Recept Hejk na víně s pikantní rýží
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Rýži vypereme, osmažíme na oleji s kečupem, přilijeme víno, osolíme a vmícháme zeleninu s kousky citronu a s papričkami. Kousky ryby očistíme, osolíme, opepříme a vložíme do pekáče s rýží, přikryjeme a pečeme v rozpálené troubě asi 20 minut. Po otevření vyjmeme porce ryby, rýži promícháme a podáváme sypané petrželkou. Pokrm je lahodné chuti a velmi lehký.
Recept je z kategorií: Ryby
- 7072x zobrazeno
Čas přípravy
- 45 minut
Počet porcí
- 3 porce
Ingredience
- 1 hejk
- 300g rýže parboiled nebo divoké
- 1 citron
- 150 g mražené zeleniny s houbami
- 4 dl bílého vína
- lžíce kečupu
- 2 chilli papričky
- 2 lžíce oleje
- petrželka
- bílý pepř
- sůl
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Hejk na víně s pikantní rýží
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Hejk na víně s pikantní rýží