Recept Hejk na víně s pikantní rýží

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Rýži vypereme, osmažíme na oleji s kečupem, přilijeme víno, osolíme a vmícháme zeleninu s kousky citronu a s papričkami. Kousky ryby očistíme, osolíme, opepříme a vložíme do pekáče s rýží, přikryjeme a pečeme v rozpálené troubě asi 20 minut. Po otevření vyjmeme porce ryby, rýži promícháme a podáváme sypané petrželkou. Pokrm je lahodné chuti a velmi lehký.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 6193x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Počet porcí

  • 3 porce

Ingredience

  • 1 hejk
  • 300g rýže parboiled nebo divoké
  • 1 citron
  • 150 g mražené zeleniny s houbami
  • 4 dl bílého vína
  • lžíce kečupu
  • 2 chilli papričky
  • 2 lžíce oleje
  • petrželka
  • bílý pepř
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hejk na víně s pikantní rýží

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Vánoční likér

Nejlepší recepty

Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz