Recept Hejk na víně s pikantní rýží

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Rýži vypereme, osmažíme na oleji s kečupem, přilijeme víno, osolíme a vmícháme zeleninu s kousky citronu a s papričkami. Kousky ryby očistíme, osolíme, opepříme a vložíme do pekáče s rýží, přikryjeme a pečeme v rozpálené troubě asi 20 minut. Po otevření vyjmeme porce ryby, rýži promícháme a podáváme sypané petrželkou. Pokrm je lahodné chuti a velmi lehký.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 7072x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Počet porcí

  • 3 porce

Ingredience

  • 1 hejk
  • 300g rýže parboiled nebo divoké
  • 1 citron
  • 150 g mražené zeleniny s houbami
  • 4 dl bílého vína
  • lžíce kečupu
  • 2 chilli papričky
  • 2 lžíce oleje
  • petrželka
  • bílý pepř
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hejk na víně s pikantní rýží

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Rebarborový crumble Rebarborový crumble

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz