Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Porce ryby pokapeme citrónovou šťávou a necháme několik minut odležet. (Vyplatí se ale, když rybu necháme odležet v chladu déle, např. 1 hodinu.) Porce osolíme, potřeme rozetřeným česnekem a zlehka opečeme po obou stranách na oleji. Čtverce alobalu potřeme olejem, poklademe porcemi ryby, a ty poprášíme mletou paprikou. Vejce nakrájíme na kolečka, slaninu a papriku na tenké nudličky a spolu se snítkami petrželky je rozprostřeme na porce ryby. Alobaly dobře a pevně uzavřeme, vložíme na mřížku pod rozehřátý gril nebo do horké trouby, a pečeme asi deset minut. Potom alobaly nahoře nastříhneme a ještě krátce pečeme dvě minuty, aby vyprchala pára. Hned je podáváme v rozstřiženém alobalu.
Recept je z kategorií: Ryby
brambory nebo bramborová kaše nebo pečivo a jako doplněk zeleninový salát.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Hejk na šalvěji v alobalu