Recept Harryho hospodské zapečené "Bangers" v bramborách

babi Britská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Harryho hospodské zapečené

Postup

Předehřát troubu na 180°C. Vymastit velký pekáč a dát jej stranou. Rozehřát olej na pánvi a přidat slaninu. Usmažit ji po 2 min. do zlatova. Přidat cibuli a osmažit po 5-6min. do zlatova. Přidat česnek a smažit vše další minutu. Směs vyjmout z pánve a dát stranou. Osmažit klobásky po 5-6min. do zlatova. Posklídat brambory na dno pekáče, na ně rozdělit cibuli a vše osolit a opepřit. Posypat šalvějí. Nalít na vše vývar a nahoru poskládat klobásky. Přikrýt pekáč a péct po 1 hodinu. Podávat s černým chlebem a sklenicí chladného piva, chcete-li. P.S. ¨Bangers¨ je v Anglii běžný název pro klobásky.

Recept je z kategorií: Uzenářské výrobky

Nahlásit recept

  • 23.07.03 vloženo
  • 5416x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 lžíce oleje (nebo sádla)
  • 4 plátky slaniny na 2.5cm kostky pokrájené
  • 2 velkí cibule, posekané
  • 2-4 stroužky česneku, utřeného
  • 8 vepřových pikantních klobásek
  • 4 velké brambory na tenké plátky nakrájené
  • 1/2 lžičky posekané šalvěje
  • 300ml zeleninového vývaru
  • sůl a pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Harryho hospodské zapečené "Bangers" v bramborách

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Mrkvový salát Mrkvový salát

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz