Recept Harryho hospodské zapečené "Bangers" v bramborách

Britská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Harryho hospodské zapečené

Postup

Předehřát troubu na 180°C. Vymastit velký pekáč a dát jej stranou. Rozehřát olej na pánvi a přidat slaninu. Usmažit ji po 2 min. do zlatova. Přidat cibuli a osmažit po 5-6min. do zlatova. Přidat česnek a smažit vše další minutu. Směs vyjmout z pánve a dát stranou. Osmažit klobásky po 5-6min. do zlatova. Posklídat brambory na dno pekáče, na ně rozdělit cibuli a vše osolit a opepřit. Posypat šalvějí. Nalít na vše vývar a nahoru poskládat klobásky. Přikrýt pekáč a péct po 1 hodinu. Podávat s černým chlebem a sklenicí chladného piva, chcete-li. P.S. ¨Bangers¨ je v Anglii běžný název pro klobásky.

Recept je z kategorií: Uzenářské výrobky

Nahlásit recept

  • 23.07.03 vloženo
  • 5135x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 lžíce oleje (nebo sádla)
  • 4 plátky slaniny na 2.5cm kostky pokrájené
  • 2 velkí cibule, posekané
  • 2-4 stroužky česneku, utřeného
  • 8 vepřových pikantních klobásek
  • 4 velké brambory na tenké plátky nakrájené
  • 1/2 lžičky posekané šalvěje
  • 300ml zeleninového vývaru
  • sůl a pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Harryho hospodské zapečené "Bangers" v bramborách

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Hruškový koláč Hruškový koláč
Reveňový koláč Reveňový koláč
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Rizoto s batáty Rizoto s batáty

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz