Recept Harlémské řezy

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Žloutky utřeme do pěny, přidáme polohrubou mouku a nastrouhaný sýr. Mlékem naředíme, přidáme nakrájené bylinky, špetku pepře a nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Sýrovým těstem potřeme silně krajíčky veky a opečeme nejdříve sýrovou stranou dolů a pak z druhé strany do zlatova. Podáváme horké, můžeme zdobit podle své fantazie ... rajčátka, hořčice atd, nebo pojídat jen tak. Jednou dobou u nás velmi oblíbená pochoutka. Zdroj: Rodinný jídelníček z roku 1986

Recept je z kategorií: Chuťovky

Nahlásit recept

  • 30.06.07 vloženo
  • 2720x zobrazeno

Ingredience

  • 3 vejce
  • 80 g polohrubé mouky
  • 30 g strouhaného tvrdého sýra
  • 200-250 ml mléka
  • špetka pepře
  • olej na smažení
  • bylinky do těsta podle chuti
  • nakrájená veka.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Harlémské řezy

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz