Recept Hadí Cajun smaženky

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

1. Stahněte, očistěte a omyjte hada. Na noc naložte do mísy s mlékem a česnekovou šťávou. Druhý den osušte, okořeňte paprikou, cibulovým práškem, kayenským a černým pepřem a solí podle chuti. 2. Do mouky přidejte bílý pepř, oregano a rozmarýn. Tuk rozehřejte v pánvi. Kousky hada obalte v mouce a zmažte dozlatova.

Recept je z kategorií: Hadi

Nahlásit recept

  • 11.03.04 vloženo
  • 4113x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 2 chřestýše o délce 70-100 cm
  • 1 šálek tuku na smažení
  • 1/2 šálku mouky
  • 3 šálky mléka
  • 1 lžíce papriky
  • 1/2 lžičky cibulového prášku
  • 1/2 lžičky česnekové šťávy
  • 1/2 lžičky kayenského pepře
  • 1/4 lžičky černého pepře
  • špetka bílého pepře
  • špetka oregana
  • ěpetka rozmarýnu
  • sůl na dochucení

Doporučená příloha

  • bramborová kaše, hnědá omáčka, kukuřice na klacku a slát coleslaw.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hadí Cajun smaženky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
jolana
5066 příspěvků 07.10.09 02:17
Re: Hadí Cajun smaženky

treba asi ale vlastnorucne chytit, nie?! o)) ;))

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Bazalkové máslo Bazalkové máslo

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz