Recept Hadí Cajun smaženky

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

1. Stahněte, očistěte a omyjte hada. Na noc naložte do mísy s mlékem a česnekovou šťávou. Druhý den osušte, okořeňte paprikou, cibulovým práškem, kayenským a černým pepřem a solí podle chuti. 2. Do mouky přidejte bílý pepř, oregano a rozmarýn. Tuk rozehřejte v pánvi. Kousky hada obalte v mouce a zmažte dozlatova.

Recept je z kategorií: Hadi

Nahlásit recept

  • 11.03.04 vloženo
  • 4353x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 2 chřestýše o délce 70-100 cm
  • 1 šálek tuku na smažení
  • 1/2 šálku mouky
  • 3 šálky mléka
  • 1 lžíce papriky
  • 1/2 lžičky cibulového prášku
  • 1/2 lžičky česnekové šťávy
  • 1/2 lžičky kayenského pepře
  • 1/4 lžičky černého pepře
  • špetka bílého pepře
  • špetka oregana
  • ěpetka rozmarýnu
  • sůl na dochucení

Doporučená příloha

  • bramborová kaše, hnědá omáčka, kukuřice na klacku a slát coleslaw.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hadí Cajun smaženky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Hadí Cajun smaženky

jolana
5068 příspěvků 7.10.09 02:17
Re: Hadí Cajun smaženky

treba asi ale vlastnorucne chytit, nie?! o)) ;))

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Ořechový koláč Ořechový koláč
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz