Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
jolana Syrská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Cele umyte zemiaky +KL soli zalejeme vodou a uvarime do makka. Uvarene zlejeme, olupeme a prepasirujeme/ rozstuchame na kasu a nechame vychladnut. Zemiakovu kasu, maso, pretlaceny cesnak a ostane koreniny + sodu bikarbonu premiesame a tvarujeme silnejsie asi 1 cm hrube biftecky do tvaru obdlznika, ktore obalime v struhanke a vyprazame na troske oleja do zlatava. Oleja sa nedava vela, skor sa pecu ako vyprazaju. V Aleppo v Syrii sa podavaju zvacsa len so salatom , bielym jogurtom, redkvickami a s kuskom chleba... V preklade nazov znamena Kusok/susto rybky. Mlada jahnacina spolu so zemiakmi +soda bicarbona to stipku nadlahci/nakypri akoby to bolo rybie masko ;-)) Dobru chut!
Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Habbet Samak
@jolana napsala, @daduuja uvařila. Oběma dík za inspiraci
5068 příspěvků 25.4.09 00:20
dakujem

Domácí tmavé pivo Porter
5068 příspěvků 25.4.09 00:14
"Habbet Samak ":http://www.labuznik.com/recipe.php?…