Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Morkon Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Maso nakrájíme na malé kousky, cibuli a česnek nasekáme najemno. Rozpálíme tuk v hrnci, přidáme maso a opečeme. Když se maso zatáhne přidáme cibuli a za malou chvilku také česnek. Orestujeme a přidáme nakrájenou papriku a mletou papriku. Krátce zpěníme. Zalejeme vývarem, přidáme protlak případně kečup, osolíme, opepříme a vaříme. Vedle uděláme růžovou jížku. Když je maso téměř měkké přidáme jíšku, kterou rozmícháme ve trošce vývaru, a brambory. Po změknutí odstavíme a zalejeme smetanou dle chuti. Také můžeme dochutit majoránkou, pálivou paprikou. Dobré jsou také italské bylinky. Jak kdo má rád.
Recept je z kategorií: Masové polévky
pečivo
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
29.1.17 20:00
SUPER,celá rodina prohlásila,že tuto gulášovku může jíst třeba 14dní
Líbí se miOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Gulášová polévka s vepřovým masem
457 příspěvků 25.1.09 03:43
Výborný a klasický recept na gulášovou polévku. Žádná instantní jíška, žádná Vegeta. Masoxová kostka je dnes běžný doplněk. Je to hezky česky!! I když Morkon trošku váhá olej nebo sádlo. Tak já mám jasno u gulášové polévky musí být sádlo. Díky ti Morkone za klasiku. Měla by být učivem na základních školách.