Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Rozehřát 3 lžíce tuku v kastrole a na prudko na něm osmažit kostky masa. Vyjmout maso. Přidat zbytek tuku a osmažit na něm cibuli, mletou papriku, pálivou papriku, kmín a ke konci přidat česnek, zelené papriky a rajský protlak. Přikrýt a dusit po 10min. Vrátit maso do kastrolu, zalít vývarem, osolit a opepřit podle chuti, přidat kosti a kližky svázané v kuchyňské gáze a přikryté pomalu dusit po 1 1/2 hodiny, až je maso měkké. Chcete-li, po hodině dušení můžete přidat na kostky nakrájené, oloupané 2 brambory. Z polévky vyjmout kosti a kližky. Hotovou polévku ochutit citronovou šťávou podle chuti. Polévka je nejlepší po několika dnech.
Recept je z kategorií: Masové polévky
Režný chléb, nebo křupavé pečivo.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Gulášová polévka jak ji vařím já
1113 příspěvků 25.1.09 03:43
udělala jsem tuhle tvojí gulášovou polívčičku a je bezvadná a móóóc dobrá!
Krásný víkend!