Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
penda Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Vepřové maso rozkrájíme na kostky, na rozehřátém tuku je ze všech stran důkladně opečeme, osolíme, opepříme a zalité vývarem velmi mírně 30 minut vaříme. Mezitím rozkrájíme na kolečka očištěnou a opranou mrkev a pórek. Oloupané brambory rozkrájíme na kostičky a všechnu zeleninu přidáme po 30 minutách varu k masu. Společně dalších 20 minut dusíme pod pokličkou. Petrželku opereme a jemně rozkrájíme. Guláš nakonec podle chuti ještě přisolíme a dopepříme. Před podáváním jej zasypeme petrželkou. Čerpáno z knihy Receptář ve znamení zvěrokruhu (1989).
Recept je z kategorií: Guláše
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Guláš z vepřového masa a zeleniny (pro Ryby)
Tak to jsem asi paryba - cibuli můžu:-)
Karmínku, Rybičky asi cibuli nepapají…;o)))..alespoň v tomhle gulášku ji zastoupil pórek…;o)
Ale ty seš mně nějakej rejpavej synku (dcerko)… Na to, co jsi tady zatím předvedl ty, tak bych řekl jediné – aby ses neposral (dámy prominou)! Z tvých receptů bych se, pravda, asi moc nenasytil, cibule-necibule.
757 příspěvků 25.1.09 03:43
a co cibule?