Recept Guláš z králičího masa

bedla Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Na másle zpěníme drobně pokrájenou cibuli a osmahneme na ní na menší kousky rozdělené, osolené a opepřené králičí maso. Za mírného podlévání dusíme doměkka. Rajčata krátce spaříme, oloupeme a nakrájíme na menší kousky. Fazolky zbavíme vláken a nakrájíme je na příčně úzké proužky. Oboje přidáme k masu, podle potřeby přisolíme a jakmile se šťáva z rajčat trochu vysmahne, zahustíme ji kousky másla smíchaného s moukou a povaříme. Místo rajčátek čerstvých, můžeme použít loupaná pokrájená rajčata v konzervě nebo rajský protlak. Fazolky můžeme přidat buď zmrazené nebo sterilované. Zmrazené je třeba podusit do měkka. Sterilované necháme okapat, pokrájíme a necháme ve šťáve jen ohřát. Zdroj: z mých sbírek Příloha: rýže, ale kdo rád i brambory

Recept je z kategorií: Králík

Nahlásit recept

  • 26.06.06 vloženo
  • 8038x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 zadní díl králíka
  • 1 PL másla
  • 1 velká cibule
  • 500 g rajčat
  • 250 g fazolek - i více
  • sůl
  • pepř
  • 1 KL másla a stejně hladké mouky na zahuštění.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Guláš z králičího masa

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...
Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Jahodový pohár Jahodový pohár

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz