Recept Guláš z klokaního masa se sýrem

tb Australská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Na másle osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme pokrájené maso, osolíme, opepříme a osmahneme. Mírně podlité maso dusíme do měkka. Pak z másla a mouky připravíme světlou jíšku na zahuštění. Šťávu zahustíme jíškou, přidáme rajský protlak, nasekaný česnek a povaříme. Při podávání posypeme nastrouhaným sýrem.

Recept je z kategorií: Zvěřina

Nahlásit recept

  • 25.04.05 vloženo
  • 15336x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g krájené klokaní kýty
  • 1 lžíce másla, sůl, pepř
  • 1 stroužek česneku
  • 2 středně velké cibule
  • 50 g rajčatového protlaku
  • 1 lžíce másla
  • 1 lžička hladké mouky na zahuštění
  • 100 g strouhaného sýra (Parmazán, nebo Čedar)

Doporučená příloha

  • Podáváme s těstovinami

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Guláš z klokaního masa se sýrem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Guláš z klokaního masa se sýrem

patla
1 příspěvek 25.1.09 03:43
Re: Guláš z klokaního masa se sýrem

Klokaní maso koupíte pouze mražené a pokud jej předem nenaložíte a nenecháte odležet není dobré. Ideální je naložit jej na 2 - 3 dny do černého koření,bobkového listu a oleje, neškodí ani nadrcený jalovec.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Sýrový bramborák

Nejlepší recepty

Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Jahodový pohár Jahodový pohár
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Tatranské kuře Tatranské kuře

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz