Recept Guláš z jater

babi Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Osmažit nakrájenou cibuli na másle, přidat na malé kostky nakrájená játra, posypat je moukou a smažit je po 3min. Přidat nakrájené houby, sůl, pepř a podle chuti tymiánu. Za stálého mícháni přidávat vývar, až vše zhoustne. Přidat smetanu a vše prohřát, ale již nevařit. Posypat petrželkou a podávat.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností

Nahlásit recept

  • 27.12.02 vloženo
  • 12186x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500g telecích jater
  • 2 cibule
  • 60g másla
  • 250g hub
  • sůl a pepř podle chuti
  • 250ml hovězího vývaru
  • 2 lžíce mouky
  • pomletý tymián
  • 250ml sladké 33% smetany
  • petrželka

Doporučená příloha

  • Houskový knedlík.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Guláš z jater

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Hruškový koláč Hruškový koláč
Cuketové placky Cuketové placky
Karbanátky Karbanátky
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Ostrý jazyk Ostrý jazyk

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz