Recept Guláš z jater

Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Osmažit nakrájenou cibuli na másle, přidat na malé kostky nakrájená játra, posypat je moukou a smažit je po 3min. Přidat nakrájené houby, sůl, pepř a podle chuti tymiánu. Za stálého mícháni přidávat vývar, až vše zhoustne. Přidat smetanu a vše prohřát, ale již nevařit. Posypat petrželkou a podávat.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností

Nahlásit recept

  • 27.12.02 vloženo
  • 11265x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500g telecích jater
  • 2 cibule
  • 60g másla
  • 250g hub
  • sůl a pepř podle chuti
  • 250ml hovězího vývaru
  • 2 lžíce mouky
  • pomletý tymián
  • 250ml sladké 33% smetany
  • petrželka

Doporučená příloha

  • Houskový knedlík.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Guláš z jater

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Tiramisu z mascarpone

Nejlepší recepty

Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz