Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Maso nakrajet na vetsi kostky a marinovat ho se zeleninou a korenim. Druhy den: Vyjmout maso z marinady, osusit ho, osolit a opeprit. Marinadu se zeleninou uschovat. V tezkem kastrolu, nejlepe litinovem osmazit kostky masa na vsech stranach. Maso vyjmout a do kastrolu vlozit zeleninu, zampiony, posekane svestky, zele z cerveneho ribizu a vse osmazit. Vratit tam maso a poprasit vse trochou polohrube mouky. Za staleho michani na prudkem ohni zasmazit. Zalit vyvarem a vinem tak, aby bylo maso na 2/3 ponoreno. Prikryt poklici a vlozit do predem vyhrate trouby na 170 stupnu C. Pect po 2 1/2 hodiny, nebo az je maso mekke. Behem peceni se ujistit, ze tekutina neni vyvarena. Vyjmout maso a prelit stavu pres cednik. Opravit ochuceni, stavu zredukovat a nalit zpet na maso. Velice pomalu vse podusit na pomalem ohni. Jako vyborny doplnek muzete pripravit blansirovane a smazene kdoule, na kusy rozdrcene varene kastany a karamelizovane male cibulky. Podavat s brambory-rohlicky. Ozdobit snitkou bylinky...
v recepte
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
18.1.15 19:48
Opět se to povedlo, díky za recept. Tentokrát jsem k němu udělala karamelizovanou červenou cibulku podlitou koňakem, to se fakt hodilo. Bohužel, bez fotky.
Líbí se mi23.1.13 19:30
Vynikající! Můj první pokus s divočákem vyšel výborně. Bohužel jsem musela trochu improvizovat, protože v severní Africe je i ten divočák malý zázrak. Ale ty smažené kdoule a pečené kaštany a rohlíčkové brambory jsem fakt logisticky nezvládla.
Líbí se miOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Guláš z divočáka pro gurmány