Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
jeby67 Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Začneme jako na guláš. Ve větším hrnci se silným dnem rozpálíme olej, na něm osmažíme nadrobno nakrájenou cibulku, zaprášíme sladkou paprikou a chilli. Papriku necháme pustit do tuku a přidáme na sousta nakrájené hovězí maso a zázvor. Zprudka opečeme, osolíme a zalijeme černým pivem. Necháme projít varem a když opadane pěna, přidáme plechovku rajčat, med a nadrobno nakrájenou papriku. Přivedeme k varu, zakryjeme poklicí a dáme péci do trouby na 200° na cca hodinu a půl nebo dokud není maso měkké. Nemícháme. Když je hotovo, zahustíme škrobem, přidáme nadrcený pepř, promícháme a necháme chvilku odpočinout. A samozřejmě nejlepší je to druhý den. Dobrou chuť.
Recept je z kategorií: Guláše Hovězí maso
Chléb, brambory.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Guláš pečený na pivě, zázvoru a medu
5 příspěvků 14.1.12 20:22
Díky za tip na pivní kuchařku
5 příspěvků 14.1.12 20:21
Ještě jsem zapoměl na med
. Už je to opravené 
Ja som tiez takto varil pred Vianocami podobne ako tento recept plus susene hriby
mne to moc nevyslo dal som Guinness
velku flasku 7 dcl, ostal gulas nahorkly . 
pivního vaření, doporučuju váženému veškerenstvu podívat se sem. Tím nijak nechci snižovat kvalitu receptu, už jsem ho vytisk.