Recept Guláš labských lodníků

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

V tlakovém hrnci rozehřejeme sádlo, vhodíme nakrájenou cibuli a plátky česneku, promícháme, přidáme kostky masa a za občasného promíchání maso opečeme. osolíme, přidáme kmín, tymián, zalijeme vodou, přiklopíme poklicí a asi 1/2 hodiny dusíme. Pak hrnec otevřeme, přilijeme víno, vmícháme sardel. pastu, kostičky okurky a dusíme doměkka. Měkké maso zalijeme smetanou, v níž jsme rozmíchali mouku a ještě krátce povaříme. Dochutíme solí a pepřem.

Recept je z kategorií: Hovězí maso


Reklama

Nahlásit recept

  • 08.09.07 vloženo
  • 3951x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 1/2 hod

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g hovězího masa na guláš
  • 3 PL sádla
  • 2 cibule
  • 4 stroužky česneku
  • 1 sklenka bílého vína
  • 1 ČL sardelové pasty
  • 1 větší sterilovaná okurka
  • 1/4 l sladké smetany
  • 1 PL hl. mouky
  • 1/2 ČL drceného kmínu
  • špetka tymiánu
  • sůl, pepř

Doporučená příloha

  • těstoviny, dušená rýže, houskové knedlíky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Guláš labských lodníků

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
southern
17 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Guláš labských lodníků

Velmi podařený recept, dávám i červené víno a trochu papriky:-)

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Chilli con carne Chilli con carne
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz