Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Polda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Na oleji zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, pak na ni vložíme opláchnuté a na kostky nakrájené maso a opečeme je na cibuli, až změní barvu. Přidáme papriku, sůl, pepř a podlijeme vodou. Dusíme pod poklicí a občas maso podléváme. Když je maso téměř měkké, vydusíme šťávu a zaprášíme ji moukou, promícháme a osmažíme. Teprve pak základ znovu zalijeme vodou nebo vývarem a šťávu povaříme.
K tomuto základnímu guláši přidáme rajský protlak a ještě jej povaříme. Zdobíme vejcem natvrdo, sladkokyselými okurkami a slabými párky nařezanými do vějíře.
Zdroj : výstřižek z časopisu
Recept je z kategorií: Guláše
knedlík a dobré pivo!
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
viz dalsi verze:
http://www.labuznik.com/recipe.php?…
http://www.labuznik.com/…akergulasch/